Välj en miljövänlig variant av t-shirts

0dda8730539949c174c24f730cc37826Som knappast någon har missat så blir det allt mer aktuellt att behöva tänka på miljön och människor världen över blir allt mer miljömedvetna och gör aktiva miljösmarta val när det gäller de produkter de konsumerar mm.

Mer och mer kommer det till människors kännedom om hur vissa produkter verkligen förstör miljön och även hur usla arbetsförhållanden vissa tillverkare har haft. Om ert företag skulle ge ut en massa t-shirts till kunder som bär er logga och de senare skulle få reda på vilka usla arbetsförhållanden som legat bakom, eller hur miljöskadlig tillverkningen har varit så skulle de antagligen bojkotta er nästan direkt. Det är viktigt att ha i åtanke att det är många som tänker i dessa banor, vilket gör behovet av att skaffa miljövänliga t-shirts ännu större.

När du köper dina t-shirts av en tryckare för att sprida gott rykte om ditt företag till dina kunder så kan du kräva att de är Svanmärkta och att tryckfärgen är Ftalaterfri. Det finns många fina alternativ i ekologisk fairtradebomull och de finns i många olika färger att trycka dem i. Ett exempel på ett av dessa märken är cuttover, och detta är mycket bra och miljövänligt.

Eftersom att det blir allt mer vanligt för alla i världen att tänka mer på miljön när de konsumerar sina varor så blir utbudet av miljövänliga produkter allt större. Detta innebär att det tillkommer mer och mer miljövänliga t-shirts på marknaden, och du har därmed ett mycket brett utbud av dessa att välja mellan och du kan även hitta dem till riktigt bra priser.

Även om det är bra utifrån ett kundperspektiv att ge ut miljövänliga t-shirts med företagets logga på, så är det också viktigt för alla att göra sitt för miljön. Låt en miljövänlig t-shirt vara den trogna spridaren för ert företag utan att ha skadat miljön på något sätt.