Profilplagg med tryck – ett måste för varje mindre företag!

Det är inte lätt att göra PR för sitt företag när budgeten är skral och kostnaderna för radio, tv och trycksaker skenar! Då är ett enkelt, billigt och smidigt sätt att göra pr för sitt företag att märka sina arbetsplagg och göra profilkläder av dem!

Med er logo och ert budskap på era kläder gör ni ständigt reklam för ert företag när ni är ute och på spring. Kostnaden för att lägga till tryck när ni beställer arbetskläder är oftast låg men kan stärka ert varumärke mångfalt under åren när ni är ute och exponerar er!

Märk alla era plagg för att få absolut bästa exponering när ni är ute och arbetar. Då får ni också upp volymen på trycken och ett bättre pris.

Enklast och bäst blir det om ni beställer både plagg och tryck från samma leverantör. Ett företag som håller fina priser på både profilkläderna och trycken är tsreklam.se. Deras stora sortiment gör att ni enkelt kan hitta era favoritplagg och ni räknar enkelt ut pris genom att lägga in antal och önskat tryck.

Ni missar en grym chans för exponering om ni inte tar tag i märkning av era profilplagg redan idag, tänk på alla förlorade chanser till exponering ert varumärke går miste om för en väldigt billig peng?

profilera era kläder

När ni väl bestämt er för att profilering av era kläder är ett måste är det dags att välja just vilken sorts exponering ni är ute efter, vill ni trycka er logo stort så att det syns väl eller är ni ute efter en mer diskret märkning där er logo syns på ett mindre diskretare sätt? Möjligheterna är många och ni kan lätt blanda mellan olika plagg.

Vissa plagg kanske ni uppskattar när personalen även använder till vardags, så som pikétröjor och skjortor, då är det en bra idé att göra märkningen mer diskret och inte så företagsmässig. Då uppmuntrar man personalen att använda tröjan även på fritiden just som en snygg piké. Varumärket sprid på köpet till dess umgängeskrets!