Ge dina kunder en t-shirt av bra kvalitet

bear-in-whimsical-wild-t-shirtJa, som sagt så är t-shirten en extremt bra produkt för marknadsföring då det ger mycket exponering, men vad som är ännu bättre är när man gör det med en t-shirt av bra kvalitet.

Om du skulle beställa ett gäng t-shirtar av en sämre kvalitet enbart för att de är billigare än de som har riktigt bra kvalitet, så kommer detta faktiskt inte alls att vara det mest ekonomiska alternativet trots allt. De kommer att gå sönder och bli ful tidigare, och detta kommer dels att göra så att era kunder blir irriterade och förknippar ert varumärke med irritation samtidigt som de inte längre kan bära t-shirten och göra reklam för ert företag.

Att ge bort t-shirtar som profilprodukter för företaget är en av de mest uppskattade tingen när det gäller giveaways idag. Kunderna kommer garanterat att bli hur glada som helst när de får en gratis t-shirt, och då kommer de gladeligen att bära t-shirten och göra reklam för ert företag flera gånger. Detta då med förutsättning att de är av bra kvalitet så att de faktiskt kan bära dem flera gånger och så att man slipper utsätta sina kunder för ett irritationsmoment. Om man väljer att beställa t-shirtar av mycket bra kvalitet så har man verkligen en trogen profilprodukt som under flera år kommer att sprida ert varumärke!

Kom alltså ihåg att det inte alls är det mest långsiktigt ekonomiska alternativet att köpa ett gäng t-shirtar som är av lägre kvalitet, istället för att köpa de som är av bra kvalitet. Efter ett tag så kommer som sagt t-shirtarna att både tappa färg och bli fulare samt att gå sönder, och då kan ingen längre bära dem. Då måste ni beställa nya för att kunna marknadsföra ert företag genom t-shirts och detta kommer då att kosta mer pengar än vad det hade gjort att beställa de av bra kvalitet från allra början.